Over Organileren

“You don’t learn to walk by following rules. You learn by doing, and by falling over.”
– Richard Branson

Leren kan ik niet los zien van organiseren. We kunnen niet op een goede manier een proces of een project inrichten, een afdeling tot wasdom brengen of een nieuw gedachtegoed laten omarmen door mensen, zonder te leren van het verleden en alles wat er in onze omgeving gebeurt. Leren is een doorlopend proces wat nooit stopt. Wanneer je hier op een goede manier mee omgaat en ruimte aan geeft dan zorgt dit voor heel veel werkplezier en uiteindelijk ook het realiseren van de gezamenlijke (organisatie)doelen en dromen.

Organiseren en Leren zijn voor mij dus een onafscheidelijke duo en deze thema’s halen het beste in mij naar boven.

Vanuit de gedachte van Organileren help ik dan ook met veel plezier organisaties, afdelingen & teams en individuen hun doelen en/of dromen te realiseren, waarbij ik gebruik maak van Lego Serious Play.

Daarnaast ben ik ook freelance docent op het gebied van project en verandermanagement bij Businessschool Essenzo (werkend leren concept)

Bij dit alles neem ik de inzichten, ervaringen en inspiratie mee vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden als programma en projectmanager voor de gemeente Den Haag.