Schrijven voor opdrachtgevers

Als (co)auteur, initiator en redacteur van meerdere managementboeken en schrijver van een groot aantal blogs en artikelen voor diverse platforms en magazines, vertrouw ik met plezier mijn gedachten en inspiratie aan het papier of in dit geval het scherm toe. En dat doe ik als zakelijke activiteit ook geregeld voor opdrachtgevers. Denk hierbij aan een blogserie over het onderwerp eigenaarschap en ook blogs over actuele onderwerpen als feedback, talentontwikkeling en interne communicatie & organisatiecultuur.

Zoek je als opdrachtgever naar content die een bijdrage levert aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen? Content waarmee je klanten en/of medewerkers inspireert? En wil je daarnaast voor het delen van de boodschap aanvullend ook gebruik maken van mijn social media kanalen (Meer dan 23.000 volgers via Twitter en bijna 2.000 op Linkedin)? Informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.